Beauty

Dagelijkse verzorging

De badkamer van de gemiddelde vrouw staat vaak propvol met verschillende middeltjes en crèmes. Voor ieder lichaamsdeel bestaat er een apart middel, en soms zelfs twee. Door de bomen zien we soms het bos niet meer. Wat is er nu allemaal beschikbaar in de wereld van de dagelijkse verzorging en wat moet ik nu echt gaan gebruiken? Een vraag die dames zich vaak afvragen en we helpen je dan ook graag om wat meer overzicht te krijgen in deze wirwar van beschikbare middeltjes.

Huidverzorging

Verzorging van de huid is echt een dagelijks routine ding. ‘s Ochtends word je wakker, stap je onder de douche en verzorgt je huid onder de douche al met douchegel en eventueel nog een lekkere verzorgende olie. Eenmaal uit de douche komt er een bodylotion aan te pas. Maar niet voor je gezicht, voor het gezicht gebruiken we een speciale dagcrème in de ochtend en ‘s avonds een nachtcrème. Daarna eventueel nog een aparte crème voor de voeten en wellicht nog een Labello Stick voor de lippen. En in de zomer mag de zonnebrand echt niet ontbreken! Kijk voor verschillende huidverzorgingsproducten eens naar Mesoestetic.

Haarverzorging

Voor de haren bestaat er ook een uitgebreide routine. Maar de meeste dingen die we met ons haar doen zijn juist vrij schadelijk voor ons haar. Je haar wassen beschadigt je haar vaak. Daarnaast is borstelen ook niet goed voor je haar. En als je je haar föhnt of stijlt dan krijgt het al helemaal geen fijne ochtend. Onwijs belangrijk dus om je haar ook weer te laten herstellen van al deze behandelingen. Kies überhaupt voor een zachte shampoo met weinig zuur. Gebruik een keer in de week een verzorgend en versterkend haarmasker. Gebruik voor het föhnen of stijlen een hittebeschermer. En ga je met los haar naar buiten? Smeer dan een haarbeschermer in je punten die slijtage tegen gaat. Kijk ook eens op de site van Aesthetic Solutions voor nog meer opties.