Fashion

Trakteer jezelf deze lente op comfy en trendy schoenen

Er verschijnt fris nieuw groen aan de bomen, de vogels zijn weer volop aan het fluiten en de dagen worden langer. Dat betekent dat het voorjaar in volle gang is. Geef jij net zoals veel mensen toe aan je lentekriebels? Waarschijnlijk staat er een grote voorjaarsschoonmaak op de planning om je huis en tuin een frisse facelift te geven. Daarna is het uiteraard de hoogste tijd om jezelf te belonen en je garderobe ook aan een voorjaars-make-over te onderwerpen. Winterse kleding kan plaatsmaken voor meer luchtige kleding en je winterschoenen kun je wisselen voor schoenen om je voorjaars-outfit compleet te maken. Ben jij van plan om jezelf binnenkort ook op mooie nieuwe kleding en bijpassende accessoires te trakteren? Dan is dit artikel waarin we de comfortabele en trendy schoenen van Gabor en Xsensible Stretchwalker schoenen voor dames uitlichten speciaal voor jou geschreven! 

Rinia slippers en Aruba sandalen

Een van de schoenenmerken die deze lente niet aan je garderobe mag ontbreken is het Nederlandse merk Xsensible Stretchwalker. Fashion en comfort zijn permanent verbonden aan alle Xsensible Stretchwalker modellen. De inspiraties rijken ver buiten de landsgrenzen en dat is terug te zien aan het gepatenteerde Stretchwalker-concept dat in Japan is ontwikkeld. Dit is het land dat kennis en tradities in ere houdt voor het optimale evenwicht tussen lichaam en geest. De oorsprong van de Xsensible schoenen is dan ook gebaseerd op het balansprincipe van de traditionele Japanse slipper genaamd Ippon-ba geta. Dit betekent voor jou dat je loopt op schoenen die zo lekker zitten dat je ze eigenlijk niet meer wilt uittrekken. Ook qua stijl zit je met de Xsensible Stretchwalker schoenen helemaal goed, zoals met de Stockholm veterschoenen, Rinia slippers en Aruba sandalen. 

Stijlvolle schoenen met een tijdloze uitstraling 

Zoals je van een gerenommeerde winkel met webshop met schoenen mag verwachten, vind je daar het hele jaar door collecties van de beste merken, zoals Gabor. Dit merk komt uit Duitsland en heeft een naam hoog te houden qua kwaliteit en een optimale pasvorm. Daarom vind je onder Gabor schoenen altijd een paar dat jouw voeten maximale ondersteuning biedt. Binnen de visie van het Duitse schoenenmerk Gabor ligt er een sterke focus op een perfect passende leest, een optimale opbouw van de zolen en ambachtelijk handwerk. Wil je Gabor schoenen kopen? Je maakt hiermee een goede keuze, want je kiest hiermee ook voor een puur kwaliteitsproduct dat volop aandacht heeft voor een vormgeving in een tijdloze uitstraling. 

Dat zie je dit voorjaar onder meer terug in de stijlvolle ballerina’s, loafers, sandalen, veterschoenen, sneakers en instappers van dit mooie merk. Welke stijlvolle en gezonde schoenen kies jij om lentegarderobe compleet te maken?