Fashion

Kiezen welke kleur jurk je moet dragen

Als het gaat om het kiezen van de juiste kleur voor je jurk, zijn er veel factoren waarmee je rekening moet houden. Van het type stof dat wordt gebruikt tot hoe het je huidskleur en lichaamsvorm aanvult, veel dingen kunnen van invloed zijn op hoe flatterend of onflatteus een outfit zal zijn. De belangrijkste overweging is dat het niet uitmaakt welke kleur je kiest, een jurk van goede kwaliteit zoals die van Speezys moet altijd je eerste keuze zijn.

De ideale kleur moet je gelaatstrekken accentueren

Bij het beslissen welke kleur jurk je moet dragen, wordt verondersteld dat de ideale kleur voor je jurk je gelaatstrekken accentueert. De beste manier om erachter te komen welke kleuren voor jou flatterend zijn, is door na te gaan hoe ze je huidskleur, oogkleur, haarkleur en lichaamstype zullen aanvullen. Je moet er ook voor zorgen dat het een flatterende tint is voor je persoonlijkheid. Het kiezen van een jurk zoals die van Esthervanmaanen.nl die je gelaatstrekken benadrukt, kan je helpen je zelfverzekerder te voelen.

Kies een kleur die nooit uit de mode zal raken

Kies een kleur die nooit uit de mode zal raken. De belangrijkste reden waarom je een kleur moet kiezen die veelzijdig is, is omdat deze gemakkelijk te combineren is en jarenlang kan worden gedragen. Zwart past bijvoorbeeld overal bij. Of je nu voor een casual look gaat of voor een belangrijke gelegenheid, de mogelijkheden zijn eindeloos als het gaat om het mixen en matchen van je garderobe keuzes. Een ander groot voordeel van deze specifieke tint is dat hij bij elk type huidskleur past. Hoe donker of bleek je huid ook is, je ziet er altijd fantastisch uit in het zwart. Bovendien kunnen al die verschillende tinten zwart zowel formele als casual vibes tegelijk afgeven zonder dat iemand zich ongemakkelijk voelt over hun outfit keuze. Voor degenen die iets meer spannends willen dan gewoon oud zwart, maar ook niet te veel aandacht op zichzelf willen vestigen, probeer in plaats daarvan marineblauw. Het heeft bijna dezelfde kenmerken als zijn donkere tegenhanger.

Zorg ervoor dat de kleur die je kiest een flatterend effect heeft op je huidskleur

De kleur die je kiest, moet bij je huidskleur passen. Als je het niet zeker weet, vraag dan een vriend of vriendin om je te helpen bij het kiezen van de juiste kleur voor je huid. Als je online koopt en verschillende kleuren wilt proberen voordat je er een koopt, ga dan naar een winkel of zoek online naar foto’s van de jurk in verschillende kleuren.