Lifestyle

Waar kun je een vegan high tea organiseren?

Een high tea Dordrecht is iets wat waarschijnlijk iedereen een ontzettend gezellig uitje vindt voor met familie of vrienden. Je kunt heerlijk wat bijkletsen onder het genot van lekker eten en drinken. En vaak worden high tea´s ook nog eens georganiseerd in de meest gezellige restaurants of cafés. Maar stel je nu eens voor dat je een vegan in het gezelschap hebt, of misschien eet je zelf wel eens vegan. Dan kan het een stuk lastiger vinden om een geschikt adresje te vinden waar ze ook vegan opties op de kaart hebben staan. Mocht dit bij jou het geval zijn? Dan geven we vandaag een leuke tip voor een vegan high tea!

High tea in hartje Dordrecht

Naast dat Dordrecht een bruisende stad is waar veel te beleven valt, heb je er ook een leuke lunchroom zitten die een vegan high tea aanbieden. De lunchroom De Remise zit in hartje Dordrecht, tussen het stadhuis en de Grote Kerk. Naast dat je hier kunt komen voor een lekker ontbijtje of om een hapje te eten tijdens de middag, bieden ze er ook high tea´s aan, die je eventueel zelfs kunt combineren met een kinderfeestje of vergadering. De high tea wordt gegeven in een zaal waar ongeveer 12 man tegelijk in kan, groot genoeg dus voor het gemiddelde gezin of vriendengroep.

Geschikt voor vegans en vegetariërs

Vandaag de dag wordt het steeds normaler om geen vlees meer te eten of zelfs alle dierlijke producten te laten staan. Naast dat er dus steeds meer vraag is naar vegan plekjes, merken we ook dat het aanbod aan leuke vegan adresjes sterk groeit. Zo kun je bij De Remise dus terecht voor een High tea die geheel vegan te verkrijgen is. Ideaal dus als er een vegan onder jouw gezelschap is! Mocht je geïnteresseerd zijn in een High tea bij De Remise, neem je het beste contact op met de gezellige lunchroom via het contactformulier op hun website. Voor een gewone lunch kun je langskomen wanneer jou dit uitkomt, maar check van tevoren wel even voor de zekerheid de openingstijden op Google, deze wisselen namelijk nog wel eens.