Health Lifestyle Nieuwtjes

3 Me-time momentjes voor het najaar

Het is herfst. En met de klok die weer in de wintertijd staat, is het snel donker in de avond. Veel vrouwen voelen een dipje in de herfst. Helemaal niet gek omdat je een dagelijkse shot aan vitamine D van de zon mist. Wij willen je aanraden om eens wat vaker een me-time momentje te nemen. In de herfst is het namelijk belangrijk dat je wat vaker aan jezelf denkt. Tijd om meer me-time in te plannen! Om je op weg te helpen, delen we drie tips voor jouw me-time moment.

1. Leg jezelf in de watten

Je huid kan wel wat extra aandacht gebruiken wanneer het buiten kouder wordt. Trakteer jezelf daarom op een wellnessbehandeling. Ga lekker naar de spa of bezoek een schoonheidsspecialist. Maar je kunt ook thuis een wellnessdag houden. Laat het bad volstromen met water en een lekkere bruisbal en breng een intensief haarmasker aan. Klaar met badderen? Smeer jezelf dan in met een rijke bodylotion en shape je wenkbrauwen. Geef jezelf vervolgens een uitgebreide pedicure en je voelt je weer op en top jezelf. 

2. Haal een frisse neus

Ook al is het buiten kouder, de prachtige oranje en rode bladeren maken het een echt uitstapje om even naar buiten te gaan. Het is een feit dat de buitenlucht goed voor je is! Probeer dus eens om wat vaker naar buiten te gaan. Het is heerlijk om even aan de realiteit te ontsnappen, terwijl je in de natuur bent. Ga naar het bos waar je paddenstoelen kunt spotten of ga uitwaaien op het strand. Trakteer jezelf daarna op een warme chocomel bij een strandtent. Klinkt heerlijk toch? 

3. Verwen jezelf met een sextoy 

Je denkt vast niet meteen aan mastruberen, wanneer je aan me-time denkt. Gek, want er is haast geen andere manier om nog dichter bij jezelf te komen. Met een masturbeersessie kom je tot jezelf en verken je je eigen lichaam. Daarnaast is het niet alleen fijn, maar ook nog eens super gezond. Onderzoeken hebben aangetoond dat vrouwen die regelmatig masturberen minder stress hebben, lekkerder slapen en zich vaak ook beter kunnen concentreren. Haal jouw favo dildo uit je nachtkastje. Je kunt ook eens variëren met sextoys. Heb jij bijvoorbeeld de tarzan vibrator al eens geprobeerd? 

Of je nu een bezoekje aan de spa brengt, gaat wandelen over het strand of je favoriete sextoy erbij pakt, met deze drie tips zul je echt weer even ontspannen. Plan een me-time momentje in je agenda in en laat er niks meer tussenkomen. Geniet ervan!