Lifestyle

Haal sfeer in huis met mangohouten meubels

De R zit weer in de maand, tijd om het weer gezellig te maken in huis. Haal de wollen plaids en kaarsjes maar weer tevoorschijn, want het leven heeft zich inmiddels van buiten naar binnen verplaatst. Na de warme zomer dit jaar vinden wij van Damesmagazine dat stiekem helemaal niet zo erg. Het geeft wat ons betreft alleen maar meer reden om binnenshuis lekker aan de slag te gaan. Kaarsje hier, kussentje daar én een nieuw meubel als het even kan. Wil je verzekerd zijn van een sfeervolle toevoeging aan jouw interieur? Kijk dan eens naar de mogelijkheden met mangohout. Waarom? Dat vertellen we je allemaal in dit blog over mango meubels.

Exotisch karakter

Mangohout houdt niet van kou en groeit alleen goed in een tropisch klimaat. Dat zie je niet alleen terug in zijn karakter, maar ook in zijn uiterlijk. Mangohout wordt namelijk gekenmerkt door de warme kleurschakeringen van elke plank. Sfeer creëren doet deze houtsoort daardoor moeiteloos. Het is een echt natuurtalent zou je kunnen zeggen. Wanneer je een meubel van mangohout in huis haalt, is sfeer gegarandeerd. En ondanks zijn eenvoud heeft een meubel vaak niet veel extra’s nodig. Het robuuste hout in combinatie met het stoere staal doet al genoeg voor je interieur.

Decoreren

Wil je toch een persoonlijke touch aan een meubel geven? Geen probleem natuurlijk. Op een eettafel ovaal zet je bijvoorbeeld heel gemakkelijk een mooie vaas of een dienblad met kaarsen. Heb je meer spullen die een speciaal plekje verdienen? Ga dan voor een boekenkast of vakkenkast. De planken en open vakken bieden genoeg ruimte om van alles op uit te stallen. Denk bijvoorbeeld aan dierbare foto’s, je favoriete boeken of sfeervolle decoratie. 

Rond, recht, hoog, laag

Mangohouten meubelen bestaan in allerlei soorten en maten. Afhankelijk van de ruimte, je smaak en je budget, is er altijd wel een passend meubel voor jou. Salontafels, buffetkasten, wandrekken, nachtkastjes, eettafels, vitrinekasten, dressoirs, tv-meubels en ga zo maar door, alles is verkrijgbaar in mangohout. En hou je niet van naturel hout? Dan zijn vrijwel alle modellen ook in het zwart verkrijgbaar. Waar verrijk jij je huis binnenkort mee?