Lifestyle

Landelijke zetels voor ieder interieur

Wie de trends binnen de woninginrichting volgt, kan het niet zijn ontgaan: landelijke zetels zijn ongekend populair. Opvallend is dat deze zetel niet alleen gekozen wordt binnen een landelijk interieur, maar ook steeds vaker gecombineerd wordt met andere stijlen. Zo past een landelijke zetel binnen ieder interieur. Bij Urban Sofa voorzien wij jou alvast van de mooiste landelijke zetels.

Wat is een landelijke zetel?

Het kenmerk van een landelijke zetel is de speelse, ietwat nonchalante uitstraling. Deze uitstraling wordt bereikt door gebruik te maken van losse kussens in de rug en de zittingen. De kleuren van landelijke zetels zijn meestal warm waardoor er een huiselijke sfeer ontstaat. Je vindt ze vaak in bruintinten gecombineerd met lichtere tonen. De zetel oogt vaak uiterst comfortabel en uitnodigend.

De landelijke zetel in ieder interieur

Een landelijke zetel komt natuurlijk optimaal tot zijn recht in een landelijke woonkamer, maar door deze te blenden met andere woonstijlen kan er een verrassend effect bereikt worden. Kies bijvoorbeeld voor een landelijke zetel in een stoere kleur voor een industrieel interieur. Ook de stofkeuze kan zorgen voor een mooie samenkomst van twee verschillende stijlen. Denk bijvoorbeeld aan een lichte en comfortabele landelijke zetel in een Scandinavisch interieur.

Kies voor een landelijke hoekzetel

Landelijke zetels zijn in allerlei soorten beschikbaar. Naast de standaard zetel met twee of drie zitplaatsen, kun je ook kiezen voor een hoekzetel. Een landelijke hoekzetel biedt net dat beetje extra comfort waar je in jouw woonkamer behoefte aan kunt hebben. Door te kiezen uit tal van verschillende stoffen en materialen maak je jouw landelijke bank perfect passend in jouw interieur. Wie wil er nou niet relaxen op zo’n comfortabele zetel na een dag werken?

Landelijke zetel op maat

Wil je optimaal profijt hebben van je landelijke zetel? Kies dan voor een zetel op maat. Je kunt zelf kiezen tussen verschillende opstellingen om de ideale zetel voor jouw woonkamer te realiseren. Bovendien kun je zelf bepalen welke stof je wilt gebruiken en welke kleur jouw zetel moet hebben. Zo kun je de landelijke zetel volledig aan laten sluiten op jouw woonstijl en persoonlijke voorkeuren. Op die manier weet je zeker dat je een comfortabele zetel in huis haalt die perfect past in jouw woonkamer.