Beauty Lifestyle

Je eigen nagelstudio? Kies voor een cursus nagelstyliste

Heb je er altijd al van gedroomd om een eigen nagelstudio te beginnen? Voordat je klanten kunt verwelkomen is het natuurlijk belangrijk dat je over de nodige kennis beschikt. Het is dan ook mogelijk om een cursus nagelstyliste te volgen. Hierbij leer je niet alleen de fijne kneepjes van het vak, maar ben je er meteen klaar voor om zelf aan de slag te gaan als nagelstyliste. Hier lees je alles wat je moet weten over deze cursus!

Ontdek de verschillende opleidingen

Er zijn meerdere mogelijkheden in het volgen van een cursus voor nagelstyliste. In de eerste plaats kun je een een standaard cursus doen waarin je alles leert over acryl, gel en manicure en gelpolish. Het is ook mogelijk om een professional cursus te doen, waarin je niet alleen bovenstaande leert, maar ook extra zoals technische vaardigheden en nailart basis. Heb je al ervaring met nagels doen? Dan kun je ook voor een specialistentraining kiezen.

Wat kun je na de cursus?

Zodra je de cursus hebt afgerond beheers je de nodige basistechnieken voor het doen van nagels. Als starter kun maak je kennis met gel- en acryl technieken, maar je kunt ook nog de professional opleiding doen, waarbij je ook meer leert over nail art. Na de cursus ben je in staat om nagelverzorging bij anderen uit te voeren. Ook als je al ervaring hebt en werkzaam bent als nagelstyliste is het aan te raden om een cursus te volgen: je bent dan weer op de hoogte van de nieuwste technieken, zodat jouw kennis weer helemaal up to date is.

Gemakkelijk en snel inschrijven

Inschrijven voor de cursus kan heel gemakkelijk en snel online: check de data en locaties waar de cursussen worden gegeven, zodat je direct kunt zien wat voor jou de ideale plaats en tijd is. Wil je graag nagelstyliste worden? Dan is een cursus een belangrijke stap in de juiste richting!