Lifestyle

De voordelen van een inground trampoline

De trampoline is een populair product voor in de achtertuin. Je vindt ze in allerlei vormen, kleuren en maten. Ben je opzoek naar een passende trampoline voor in je achtertuin? Twijfel je tussen een opstaande trampoline met poten en een inground trampoline? Ieders smaak is anders en in deze blog leggen we de voordelen van een inground trampoline voor je uit.

Veiligheid voor de kinderen

Doordat een inground trampoline is ingegraven en laag bij de grond staat, is de kans op ongelukken kleiner. Als je van een trampoline met poten valt, val je vanaf een hogere hoogte. Hierdoor kan je tegenwoordig alleen nog maar opstaande trampolines kopen met een veiligheidsnet. De inground trampoline staat altijd ongeveer 20 cm boven de grond, zodat de lucht kan ontsnappen tijdens het springen. Ook is het makkelijker om op en af de trampoline te stappen. Je kan altijd een veiligheidsnet rondom de ingegraven trampoline plaatsen, handig en extra veilig als je nog kleine kinderen hebt.

Mooi weggewerkt in de tuin

Wil je niet elke dag tegen een trampoline aankijken vanuit je woonkamer? Dan is de inground trampoline perfect. Wees wel zeker van de plek in je tuin, want het gat is definitief. Een inground trampoline kan je zelf ingraven, maar kan je ook laten ingraven door Etan trampolines. Het is namelijk een behoorlijke klus en moet aandachtig worden gedaan zodat de grond zijn kracht behoudt. Als de trampoline eenmaal is ingegraven, kan je om de trampoline heen wilde bloemen of planten plaatsen zodat je trampoline leuk verstopt is. Zo valt de trampoline weg in je tuin en blijft je achtertuin natuurlijk en wild.

Makkelijk in onderhoud

Aangezien de inground trampoline geen poten heeft, kunnen deze ook niet roesten. Hier hoef je je dus niet druk om te maken. Bij de Premium trampoline van Etan worden ook de veren geïmpregneerd met zink, wat betekent dat niet kunnen roesten. Met een beschermhoes om je trampoline, hoef je je geen zorgen meer te maken over het weer. Deze hoes biedt extra bescherming tegen beschadiging en verkleuring én houdt de trampoline schoon. Op deze manier verleng je de levensduur van je trampoline.