Lifestyle

Ik ga op vakantie en neem mee… deze 4 items maken jouw vakantie leuker! 

De zomervakantie is aangebroken. Één van onze favoriete tijden van het jaar! De zomervakantie is hét moment om even bij te komen aan een zonnig strand of er op uit te gaan tijdens een mooie citytrip. Waar jij ook heen gaat deze vakantie, er zijn vier dingen die wat ons betreft zeker niet mag vergeten in je vakantiekoffer.

1. Een hamamdoek

Ben jij een echte strandliefhebber? Dan worstel je vast ook altijd met het inpakken van je strandlaken. Strandlakens zijn erg fijn aan het strand omdat ze toch wat groter zijn dan een gewone badhanddoek, maar ze nemen helaas ook veel plaats in in je koffer. Neem in plaats van je strandlaken eens een hamamdoek mee op reis! Hamamdoeken zijn nog steeds groot genoeg om lekker op te kunnen liggen aan het strand, maar ze zijn een stuk dunner, lichter en compacter. Daardoor kun je ze gemakkelijk inpakken en heb je ook wat minder kilo’s in je koffer zitten. Bovendien drogen hamamdoeken ook een stuk sneller dan gewone strandlakens. Zo heb je ook tijdens je vakantie nog profijt!

2. Een draagbare speaker

Je gaat natuurlijk niet op vakantie om de hele tijd in je accommodatie te spenderen. Toch kan het fijn zijn om een draadloos speakertje met bluetooth verbinding mee op reis te nemen. Op veel hotelkamers is het niet mogelijk om je eigen muziek af te spelen via je smartphone. Draagbare bluetooth speakers zijn erg compact en nemen dan ook weinig gewicht en ruimte in in je bagage. Zo kun je die momenten die je wel op de hotelkamer doorbrengt weer net wat gezellig maken!

3. Reisspellen

Ga jij met je partner, gezin of vrienden op vakantie? Dan is het erg leuk om een reisspelletje mee te nemen! De laatste tijd zijn spelletjes erg populair geworden. Niet zo gek, want tijden de pandemie was er immers niet zoveel anders om te doen. Spelletjes zijn erg leuk voor op de hotelkamer. Muziekje erbij via je draagbare speaker en je weet zeker dat het gezellig wordt! Ook kunnen reisspelletjes handig zijn als je bijvoorbeeld de tijd moet doden terwijl je op je vlucht wacht. Dan is een reisspelletje toch een stuk leuker dan een stok kaarten!

4. Een lovetoy

Heb je er wel eens aan gedacht om je favoriete sextoy mee op vakantie te nemen? Wanneer je met je partner op vakantie gaat is dit vaak de ultieme quality time samen. Jullie hebben uitgebreid de tijd voor elkaar. Dat kun je natuurlijk ook doorvoeren op de hotelkamer door jullie vrijpartijen te upgraden met een fijn speeltje. Daarnaast kan het ook erg fijn zijn om jezelf op reis eens in de watten te leggen tijdens een solo sessie. Vakanties zijn er toch om heerlijk te genieten? Tijd om je favoriete tarzan vibrator, dildo of koppeltoy in te pakken!

Deze vier items zullen jouw vakantie zeker naar een hoger niveau tillen. Zet ze dus zeker op jouw inpaklijstje. Waar gaat jouw volgende reis naartoe?