Beauty Lifestyle

Mesoestetic

Mesoestetic

Er zijn talloze manieren om er als mens mooier uit te kunnen gaan zien. Dat is waar Mesoestetic zich op richt. Dit bedrijf pakt de esthetiek van de mens op verschillende manieren aan. Ongeacht wat voor en volgens jou mooi is. Ze produceren producten en ontwikkelen behandelingen op het gebied van cosmetica en medicatie. Dit gaat volgens wetgevingen en aan de hand van onderzoeken om zo het optimale resultaat te kunnen behalen.

Medicatie

Die onderzoeken worden onder andere uitgevoerd om medicatie te kunnen produceren. Dit gaat niet om medicatie die pijnklachten behandelt, maar om medicatie die fysieke kenmerken kan beïnvloeden. Ze richten zich bijvoorbeeld op het tegengaan van huidveroudering, pigmentatie, littekens, vascularisatie, dermatitis en andere problemen die met de huid te maken hebben. De medische afdeling ontwikkelt voedingssupplementen, sachets en capsules. De afdeling van Mesoestetic is wat dat betreft dus breed georiënteerd.

Behandelingen

Maar medicatie is niet het enige dat bij Mesoestetic wordt ontwikkeld. Ook behandelingen worden aan de hand van onderzoeken ontwikkeld en geoptimaliseerd. Dit gaat dan met name over de apparatuur die gebruikt wordt bij de behandelingen. Technologieën worden ontwikkeld om huid- en lichaamsbehandelingen te optimaliseren. Daarnaast wordt er gezorgd dat er continu tests uitgevoerd worden om te controleren of de behandelingen en medicatie werken naar behoren en of er ruimte voor verbetering is. Daar richt de afdeling voor behandelingen zich op.

Allround esthetiek

Mesoestetic is dus allround op het gebied van esthetiek als het om mensen gaat. Er wordt onderzoek gedaan, getest en geproduceerd. Verbetering van de huid in de breedste zin komt hier aan bod, maar ook andere lichamelijke aspecten. Daarnaast houdt het bedrijf zich bijvoorbeeld ook bezig met haarimplantaten. De producten, apparaten en technologieën voldoen aan de verschillende eisen en normen. Dit is op gebied van kwaliteit, veiligheid en werkzaamheid. Ze werken samen met het hoofdkantoor dat in Barcelona is gevestigd.