Health Lifestyle

Ga je binnenkort een team meeting organiseren? Combineer dit met een ontspannen activiteit.

Team meeting georganiseerd op strand.

Team meetings kunnen enorm effectief zijn om alle neuzen dezelfde kant op te krijgen en om werkafspraken te maken. Wel vraagt dit vaak veel tijd en energie van de deelnemers, waardoor sommige mensen er tegenop zien. Ook zijn mensen deze dagen snel vergeten. Wij denken dat je juist deze kans aan moet grijpen om de meeting een positieve twist te geven. Dus ga je binnenkort een team meeting organiseren? Zorg dan voor een leuke herinnering daaraan.

Als jullie een team meeting organiseren, is dit vaak overdag. Dat geeft de gelegenheid om in de namiddag of in de avond een leuke activiteit te doen. Natuurlijk kun je kiezen voor een gezellige high-wine of diner, want dat werkt altijd. Maar je kunt na de team meeting ook een activiteit doen waardoor de deelnemers genoodzaakt zijn om op een andere manier te communiceren en samen te werken. Denk hierbij aan een sportdag of -avond, een teambuilding activiteit of workshop.

Denk bij een sportdag aan een potje tennis, squash, golf clinic, fitness, schermen of bootcamp. Als teambuilding zou je kunnen schapendrijven, een spannende escape room doen, bootje varen of boogschieten. Een paar workshopidee├źn zijn: een film maken, glasblazen, koken of bonbons maken. Hierna zou je uiteraard alsnog kunnen borrelen of een gezellig diner kunnen organiseren.

Je zult merken dat door deze activiteiten de werksfeer en inspiratie alleen maar toeneemt tijdens de team meetings.

In het kort, ga je een team meeting organiseren, zorg dat je de dag afsluit met een leuke (of lekkere) activiteit. Uiteindelijk profiteert, naast de deelnemers, de organisator hier ook van!