Nieuwtjes

Waar vind je de lekkerste Sinterklaas chocolade?

Sinterklaas staat alweer bijna voor de deur en dat betekent dat we weer kunnen genieten van al dat heerlijke snoepgoed. De pepernoten liggen al vanaf augustus in de supermarkt maar er is natuurlijk veel meer snoep dat alleen in deze tijd van het jaar beschikbaar is. Naast de pepernoten is chocolade het populairste snoepgoed rond Sinterklaas. Dat is zeker niet gek want wat zou Sinterklaas zijn zonder chocoladeletters, chocolademunten of chocolade poppen? Maar waar kan je nu de lekkerste Sinterklaas chocolade bestellen? Wij vertellen je waar dat kan!  

Chocolatier 

Rond deze tijd van het jaar kan je vrijwel in elke supermarkt een breed aanbod aan chocolade vinden. Deze chocolade is natuurlijk al heerlijk maar als je net een stapje verder wil gaan kun je het beste naar een chocolatier. Hier kun je vooral dat beetje extra verwachten als je bijvoorbeeld iemand wil verrassen met een prachtige chocoladeletter of Sinterklaas chocolade poppen. Er wordt bij een chocolatier veel nauwkeuriger aan de chocolade gewerkt. Niet alleen zal de chocolade heerlijk smaken maar is het ook belangrijk dat de chocolade prachtig wordt versierd. Zo weet je zeker dat je iets moois hebt om te geven. Bij Gust Royal kun je gegarandeerd de lekkerste én mooiste chocolade verwachten.  

De bakker 

Naast een bezoekje te brengen aan de supermarkt of een chocolatier zou je ook altijd nog naar de bakker kunnen voor mooi en lekker snoepgoed. Ook hier is de kans groot dat een chocoladeletter of andere chocolade er mooier en luxer uitziet. Daarnaast is de chocolade ook vaak lekkerder bij de bakker dan de chocolade van de supermarkt aangezien dit bij de bakker toch zelf wordt bereid.  Kijk daarom zeker eens rond bij je lokale bakker. De kans is groot dat er bij de bakker naast chocolade ook andere heerlijke Sinterklaas lekkernijen worden verkocht zoals marsepein en natuurlijk ook pepernoten.