Beauty Lifestyle

Deze shampoo is ideaal als je een gevoelige hoofdhuid hebt

Als je last hebt van een gevoelige hoofdhuid, dan kunnen bepaalde shampoos dit nog erger maken. Gelukkig zijn wij hier om je te vertellen dat er genoeg goede opties voor shampoos zijn waarmee je je hoofdhuid niet irriteert en zelfs extra verzorgt. Onze favoriet is dan de shampoo voor gevoelige hoofdhuid in de vorm van een shampoo bar. Niet alleen verzorg je je hoofdhuid dan beter en gaat deze niet irriteren door de shampoo, maar daarnaast kies je ook voor een duurzame verzorging. Een shampoo bar is namelijk verpakkingsvrij en bevat geen plastic of andere onnatuurlijke ingrediënten. Zoek je dus een duurzame optie voor een goede shampoo voor gevoelige hoofdhuid, kies dan de shampoo bar. 

Een shampoo met alleen maar natuurlijke ingrediënten 

Een andere reden dat een shampoo bar een goede optie is als je een gevoelige hoofdhuid hebt, is omdat in een shampoo bar vaak alleen maar natuurlijke ingrediënten zitten. De shampoo bevat geen plastic, parabenen of siliconen. Deze ingrediënten kunnen namelijk ook zorgen voor een geïrriteerde hoofdhuid, maar gelukkig bevat een shampoo bar geen van deze ingrediënten. Door de natuurlijke ingrediënten is de shampoo zonder parabenen, plastic en siliconen liever voor je hoofdhuid en ben je liever voor het milieu. 

Je huid en haar nog beter verzorgen met een goede conditioner

Shampoo bars zijn voor allerlei types haar en soorten huiden te koop, zoals voor krullend haar en voor mensen met een gevoelige hoofdhuid. Daarnaast kun je je haarroutine ook nog verbeteren door er een conditioner bij te doen. Waar een shampoo je haar en hoofdhuid schoonmaakt, verzorgt en voedt de conditioner deze nog extra. Dan gaat je haar er nog glanzender en gezonder uitzien. Ook conditioner is te koop in de vorm van een bar. Deze zijn ook weer verpakkingsvrij en helemaal gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Kies voor een gezondere en duurzamere optie met een shampoo en conditioner bar.