Lifestyle Nieuwtjes

De woonkamer opnieuw inrichten? Kies voor een muursticker

Een make-over voor de woonkamer hoeft helemaal niet duur te zijn. Want al met een paar kleine aanpassingen ben jij in staat om jouw woonkamer een totaal nieuwe uitstraling te geven. Je kunt mooie stickers laten maken die je zelf ontwerpt of kiezen voor een kant-en-klare sticker die je heel gemakkelijk op de muur plaatst. Het maakt niet uit welke kamer er op de planning staat om een make-over te ondergaan: een muursticker is altijd een goede keuze. Hiermee kies je voor een betaalbare én leuke toevoeging aan de muur en een nieuwe eyecatcher in de kamer.

Alle voordelen van muurstickers 

Een muursticker is niet alleen goed betaalbaar in vergelijking met andere wanddecoratie. Er zitten nog meer voordelen aan het aanschaffen van stickers. Want met geweldige muurstickers kun je een kamer helemaal opleuken zonder dat je hier veel tijd en geld aan hoeft te besteden. Daarnaast zijn er heel veel soorten muurstickers verkrijgbaar en is het altijd mogelijk om iets te vinden dat aan je wensen voldoet. En omdat een muursticker in iedere ruimte in huis past, ben je altijd in staat een leuk plekje te vinden. 

Ontwerp zelf je eigen muursticker

Heb je iets in gedachten voor een muursticker maar vind je niets dat hier op lijkt? Dan kun je er ook voor kiezen om je eigen sticker te maken. Heb je een mooie vakantiefoto die je graag op de muur wilt plakken, een foto van de kinderen of een huisdier? Dat behoort allemaal tot je mogelijkheden. Het enige wat je hoeft te doen is de foto te uploaden. Je kunt er daarna zelf voor kiezen om er een tekst bij te plaatsen. Je kunt vervolgens een keuze maken in het type sticker, je kunt de afbeelding eventueel bijsnijden en daarna kies je de afmetingen. Wil je eerst een voorbeeldfoto ontvangen? Dat is goed mogelijk. Je kunt daarnaast ook andere leuke extra’s aanschaffen. Ontdek zelf al jouw mogelijkheden met gepersonaliseerde muurstickers!