Algemeen Lifestyle Vrienden

Dit wil je niet missen deze zomer

De zomer komt er aan! Het in inmiddels al mei en we gaan binnenkort eindelijke genieten van de zon. Eerlijk gezegd wordt dat hoogstens tijd na al deze grauwe dagen. Met de zomer komt ook gelijk jouw vakantie er aan. Door de dalende besmettingen en Zuiderse landen die hun grenzen langzaamaan openen, zien we het positief in dat we op vakantie kunnen. De opties zijn talrijk, maar waar ga jij heen?

Spanje

Als je aan de vakantie denkt, is Spanje misschien wel de eerste bestemming die in je opkomt. Het lijdt geen twijfel dat Spanje, als een van de landen met het beste klimaat van Europa, de favoriet is onder reizigers op het continent. Met de prachtige stranden van Ibiza, eilanden die paradijselijk zijn en moderne steden die de droom zijn van elke reiziger, verbaasd het ons niet als jij hier ook naartoe gaat. Wanneer je eindelijk met je kont in het gouden zand van Cala Bonita zit, wil je nooit meer naar huis!

Italië

Zuid-Europa is ongetwijfeld de favoriet van allemaal. Italië is het Europese juweel dat alles heeft, van de Tyrreense Zee tot de Adriatische Zee, je hoeft je alleen maar te kiezen wat je vandaag gaat bezoeken. Naast de reeds erkende culturele en historische rijkdom is de Italiaanse zomerzon een heel goed idee. Geniet van steden als Venetië, die de manier waarop u uw vakantie doorbrengt, zullen veranderen.

Montenegro

Een land dat onlangs onafhankelijk werd in 2006, misschien wel dé juweel om te ontdekken op de Balkan. Boek een rondreis Montenegro en geniet van de stranden en beleef het avontuur van je leven tijdens een reis als geen ander.

Groenland

Wil je genieten van een van de wonderen van de natuur? In augustus licht het noorderlicht in dit deel van de wereld te zien. Markeer Groenland dus op uw lijst met plaatsen waar u in de zomer naartoe kunt reizen.