Beauty

Verwen jezelf met een luxe skin care routine

Verwen jezelf met een luxe skin care routine

Het uitvoeren van een skin care routine is een heerlijk momentje voor jezelf om elke dag mee te beginnen en te eindigen. Je huid is een belangrijk orgaan en je wil deze goed verzorgen, vooral in je gezicht. Haal nog meer uit je skin care routine door te investeren in goede, luxeproducten. Een merk wat hier echt geschikt voor is omdat alle producten gebaseerd zijn op wetenschappelijk onderzoek is Mesoestetic. Laten we deze luxe skin care routine even doorlopen.

Stap 1: reinigen

De eerste stap voor elke huidverzorgingsroutine is het reinigen van de huid. De producten die je hiervoor gebruikt kunnen erg veel variëren per huidtype en persoonlijke voorkeuren. Zo kun je het best gebruik maken van een micellair water als je geen zin hebt om moeilijk te doen met water bij de wastafel of kun je een cleanser gebruiken als je het juist prettiger vindt om het vuil van je gezicht te spoelen met een spat water. Een hydracream, mouse of foam cleanser kan meer reiniging bieden als je ook make-up moet verwijderen. Er zijn dus enorm veel opties. Als je let op jouw huidtype en een goed merk kiest, maakt hier verder niet uit welk exact product je kiest, dat is dan persoonlijke voorkeur.

Stap 2: Toner of tonic

Toner of tonic is een chemische exfoliant. Het reinigt je huid nog dieper en helpt bij het weghalen van de bovenste laag dode huidcellen waardoor je huid extra schoon, glad en zacht aan voelt. Als je dit nog nooit gebruikt heb is dit een echte gamechanger.

Stap 3: oog crème

Oog crème is niet alleen voor mensen van een bepaalde leeftijd. Oog crème is een superfijn speciaal product voor de extra delicate huid onder en rondom je ogen. Omdat de huid hier veel dunner is, is het eigenlijk heel logisch dat je hier een ander product smeert dan op de rest van je gezicht. Dit kan helpen wallen, donkere kringen en fijne lijntjes te verminderen of voorkomen

Stap 4: Dagcrème

De vierde en mogelijk laatste stap is een goede dagcrème. Dit voedt en hydrateert de huid en is voor alle huidtypen belangrijk. Ook als je een vette huid hebt. Wel heeft elk huidtype een ander soort dagcrème nodig. Laat je dus goed adviseren of kies er een die speciaal voor jouw huidtype is.