Beauty Fashion Lifestyle

Tips voor dames met een maatje meer

Vrouwelijke levensgenieters opgelet! Dit blog staat namelijk in het teken van dames met een maatje meer. Omhels je curves en geef je zelfvertrouwen een boost door onderstaande tips. Of je nu niets om je postuur geeft of dat je al in een depressie terecht komt bij het denken aan een weegschaal, wij hebben de oplossing voor je.

Ben je vrij klein & stevig? Effen kleding is het geheim

Als je gezet bent en ook nog eens klein bent van postuur is het slim om kleding te dragen waarin je wat langer lijkt. Online is er prachtige dameskleding in grote maten te vinden. Voor petite dames is ons advies om effen kleding te dragen. Een top wat halverwege uw bovenbeen valt maakt dat u optisch langer lijkt. Kleding met drukke all-over dessin maken over het algemeen wat dikker. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. In een mooie, lange top in een effen kleur met weinig of geen prints is shinen een feit.

In kleding met diagonale lijnen oog je slanker

Dat horizontale strepen op kleding maakt dat je iets dikker lijkt is geen geheim. Het dragen van kleding met diagonale strepen is daarentegen minder bekend onder de Bourgondische dames. De onderzijde van verschillende tops voor dames zijn diagonaal/schuin afgesneden. Dan lijk je optisch een stuk langer. Hoe schuiner de diagonale lijnen hoe langer je lijkt. En hierdoor dus ook slanker. Een goed idee om toe te voegen aan je garderobe dus!

Chill kleding & badjassen voor grote maten

Dat je je buitenshuis graag wilt hullen in slankmakende & trendy fashion is logisch, maar vergeet ook je chill outfits niet. Kleding om in te relaxen is namelijk ook belangrijk. Tijdens je chill momenten is comfort belangrijk, maar ook dat je er goed uit ziet. Hoe je je voelt straal je immers uit. Bij badjas.nl kun je online hippe & modieuze badjassen in grote maten vinden. Relax Company is een betaalbaar badjassenlabel die zachte fleecebadjassen van topkwaliteit levert. Ook voor de meest gezellige groep uit de samenleving: gezette dames met een goed humeur!

Fijne dag gewenst!