Beauty Fashion

Waarom kunstnagels?

Voor veel vrouwen horen goed verzorgde nagels en handen bij een netjes en representatief uiterlijk. Een mooie set kunstnagels kan hierbij helpen. Je hebt de keuze uit gelnagels, acrylnagels of next gel urban nagels. Gelnagels zijn dun en flexibel en zien er redelijk natuurlijk uit. Acrylnagels zijn dikker en robuuster. En next gel urban nagels zijn een combinatie van gelnagels en acrylnagels met de makkelijke plaatsing van gelnagels. Deze kunnen met of zonder verlenging van je eigen nagels worden aangebracht in allerlei verschillende kleuren. De mogelijkheden zijn eindeloos, glitter versieringen, nail art of French manicure.

Wat zijn gelnagels?

Gelnagels zijn de meest natuurlijk uitziende kunstnagels. Ze worden voornamelijk gebruikt als versteviging van je natuurlijke nagels. Bij gelnagels worden je nagels met een kant en klaar stofje gelakt. Vervolgens wordt een UV-lamp gebruikt om de gel lak uit te harden, zo blijft de lak goed zitten. Je kunt kiezen of je je nagels alleen wilt laten verstevigen of ook wilt laten verlengen. Als je ervoor kiest om je nagels te laten verlengen zal er gebruik worden gemaakt van kunstnagels. Gelnagels glimmen vaak mooi. Verder heb je bij gelnagels ook eindeloos veel verschillende mogelijkheden wat betreft kleuren en glitters.

Wat zijn acrylnagels?

Acrylnagels zijn kunstnagels die boven op je natuurlijke nagels worden aangebracht. Acrylnagels zijn een combinatie van een poeder en een vloeistof dat samen hecht tot een vloeibaar, kneedbaar bolletje. Dat kneedbare bolletje wordt vervolgens gevormd tot de kunstnagel. Deze kunstnagel zal vervolgens uit moeten harden in de open lucht. Het plaatsen van acrylnagels gaat gepaard met een zeer indringende geur. Ook zijn acrylnagels erg hard en dik vergeleken met gelnagels. Het kan hierdoor in het begin even wennen zijn om dunne, platte voorwerpen op te pakken. Ook het bedienen van touchscreen kan lastig zijn in het begin, naarmate je gewend raakt aan je acrylnagels zal dit makkelijker gaan.