Lifestyle

Een fotoboek voor eenieder

De tijd is weer aangebroken, bijna het einde van het jaar. Een goed moment voor alle mooie herinneringen. Het verschilt per gezin of familie wat er in een jaar tijd gebeurd, van slechte tot goede en zelfs perfecte herinneringen, maar dat maakt allemaal niet uit. Elke gebeurtenis heeft een reden en misschien speelt er een film in je hoofd af tijdens het terugkijken van de foto’s. Het verhaal kan nog mooier met een fotoboekje, die levenslang gegraveerd staat. Je kent het wel dat je op een familiefeest bent of met vrienden/vriendinnen ergens een drankje drinkt. Juist op dat moment komen er verhalen naar boven met ieder zijn eigen kijk erop. Vaak wordt er bij gelachen of een reactie als ‘o ja’ gegeven. Hoe leuk is het dat jij dan degene bent die iedereen kan uitnodigen bij je thuis, omdat je alle momenten hebt vastgelegd.

Aan elke portemonnee gedacht

Welke maat komt voor jou het beste uit? Je bepaalt het allemaal zelf. Jou wensen vervullen is de opdracht, of het nu om een bruiloft gaat die slecht is begonnen en goed is geëindigd, jullie eerstgeborenen kindje of een vakantie wat helemaal in de soep liep, je kunt de foto’s laten afdrukken. Kies prijsbewust maar ook kwaliteit. Wil je de foto’s glanzend afgedrukt hebben om de kleuren beleving te ervaren en het te herbeleven? Dat is mogelijk. Een matte afwerking voor een strak design of toch liever op 100% gerecycleerd papier? Keuze zat voor elke portemonnee.

Soort zoekt soort

Een gepersonaliseerde sleeve, een reliëf opdruk en verschillende soorten kaften zoals linnen of lederen. Simpel foto’s uploaden vanaf je telefoon of camera en laten afdrukken. Ook kun je kiezen voor andere ontwerpen zoals fine art prints, mini prints, square prints, retro prints en nog veel meer. Je zoekt uit en personaliseert, alles mag en alles kan, want het zijn je eigen herinneringen waar niemand grip of heeft. Ook bij emotionele waarden ben je welkom, want het heeft je misschien gemaakt hoe je nu bent. Een fotoboek die je mens maakt. Het is altijd goed om ook recensies te lezen, zodat je er zeker van bent dat je de juiste product binnen krijgt zoals jij het in je hoofd hebt.