Health

Incontinentie producten van TENA Lady

TENA Lady, de naam zegt het al, is speciaal ontwikkeld voor vrouwen, om hen te beschermen tegen urineverlies. TENA Lady kent verscheidene incontinentiematerialen, al naar gelang de zwaarte van het urineverlies. TENA Lady biedt u bescherming tegen doorlekken, vervelende geurtjes en houdt u droog. Bovendien biedt TENA Lady draagcomfort, zodat je er niets van merkt (en een ander ook niet). Hierdoor voelt u zich veilig en beschermd en kunt u doorgaan met uw leven zoals u dat gewend bent.

De verschillende TENA Lady producten op een rij

TENA Lady incontinentiemateriaal valt in te delen in drie groepen:

TENA Discreet inlegkruisjes: deze zijn geschikt voor heel licht urineverlies (paar druppels per keer, door hoesten of niezen) en overal gemakkelijk verkrijgbaar in supermarkt en drogist. Ze zijn er in drie varianten, van klein naar groot:

 • TENA Discreet Mini Magic inlegkruisjes
 • TENA Discreet Ultra Mini inlegkruisjes
 • TENA Discreet Ultra Mini Plus inlegkruisjes (extra lang)


TENA Discreet verbanden: ook deze zijn doorgaans nog wel verkrijgbaar in supermarkten en drogisterijen. Deze serie beschermt tegen licht tot matig urineverlies (variërend van een paar theelepeltjes tot een scheutje urineverlies per keer). Er zijn acht types verbanden te onderscheiden:

 • TENA Discreet Mini
 • TENA Discreet Mini Plus
 • TENA Discreet Maxi Night
 • TENA Discreet Normal
 • TENA Lady Normal
 • TENA Lady Extra
 • TENA Lady Super
 • TENA Lady Maxi


TENA Lady Pants: dit is ondergoed ter bescherming van urineverlies, bestemd voor mensen die matig tot veel urineverlies hebben (zeg maar een half tot een heel theekopje per keer). De broekjes zijn gemaakt van zacht materiaal dat aanvoelt als katoen. De broekjes zijn voorzien van Fresh Odour Control. Dit zijn micro-fresh parels die geur neutraliseren. TENA Lady Pants zien er uit als gewone slipjes. Er zijn drie varianten TENA Lady pants:

 • TENA Lady Pants Discreet (medium of large)
 • TENA Lady Pants Night (medium of large)
 • TENA Silhouette Lady Pants Plus


Deze broekjes zijn er in de kleuren wit, huidskleur en zwart en in verschillende vormen (high waist en low waist). Ook zijn er TENA Lady Pants die speciaal goed functioneren voor ‘s nachts. Het zijn echt mooie, vrouwelijke slipjes en ze zitten lekker. Kortom: comfort en degelijkheid tezamen.

Klantenservice Hulpmiddelenonline TENA

Artikelen van Tena kunt u eenvoudig online bestellen bij Hulpmiddelonline. Als u er zelf niet uitkomt, staat de klantenservice van Hulpmiddelonline u graag te woord om u te adviseren over de juiste aanpak. Het telefoonnummer van deze shop is 085 – 77 33 772.

Makkelijk online bestellen bij Hulpmiddelonline

Wij kunnen ons voorstellen dat u liever niet te koop loopt met het feit dat u incontinentiemateriaal nodig heeft. Daarom heeft Hulpmiddelonline het u gemakkelijk gemaakt door uw bestelling online te kunnen doen. U kunt ook de Keuzehulp gebruiken van deze site. Als eerst selecteert u uw geslacht. Vervolgens kiest u een optie die uw urineverlies omschrijft en of u het product bijvoorbeeld ’s nachts of overdag of zowel ’s nachts als overdag wilt gebruiken. Na het gebruik van de Keuzehulp ziet u een aanbod van producten.

Hulpmiddelonline verpakt uw bestelling in neutrale verpakking. Uw discretie is hiermee 100% gewaarborgd. De levering is al op de volgende werkdag, Betaling doet u eenvoudig en veilig via iDEAL of één van de andere betaalmethodes die op de website worden aangeboden.

Herhaalservice TENA Lady

Nog gemakkelijker is het om ervoor te kiezen om op regelmatige basis (bijvoorbeeld om de drie weken) TENA Lady bij u thuis te laten bezorgen. Dit gaat dan geheel automatisch. U heeft er geen omkijken naar. Diverse online gezondheidsdiensten, drogisten en apotheken bieden deze service aan. Soms geven zij u ook korting op uw bestelling. Type ‘herhaalservice TENA Lady’ in en u komt vanzelf terecht bij deze aanbieders.