Algemeen

Perfect voor jouw interieur: op maat gemaakte meubelen van steigerhout

Het is hartstikke leuk om de woonboulevards af te struinen voor nieuwe meubelen. Je kunt er veel inspiratie opdoen, verschillende interieurstijlen bekijken en bedenken wat goed past bij jouw smaak en huis. Maar wat als je steeds net niet kunt vinden waar je naar op zoek bent? In dat geval kun je er ook voor kiezen je meubelen op maat te laten maken. Daarmee maak je jouw tafel, kast of bank helemaal naar eigen wens. Een goede houtsoort om meubelen van te (laten) maken is steigerhout. Steigerhout is sterk, veelzijdig en heeft een bijzondere uitstraling. Een meubelmaker die gespecialiseerd is in steigerhout, zoals VanLonden, kan jouw meubeldroom werkelijkheid maken. Benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Lees snel verder!

Steigerhouten meubelen

Met steigerhout kun je alle kanten op. Steigerhouten meubelen hebben een robuust en natuurlijk uiterlijk, waardoor ze mooi in elk interieur passen. Ze doen het goed buiten als tuinmeubelen, maar ook binnenshuis kunnen ze je inrichting een mooie impuls geven. De houtsoort doet het bijvoorbeeld goed in de slaapkamer. Denk aan een stijlvolle kledingkast van steigerhout, of een leuk huisjesbed voor je zoon of dochter. Wil je ruimte besparen op de kinderkamer, dan kies je voor een steigerhouten hoogslaper. Die biedt niet alleen ruimte om lekker te slapen, maar ook om bijvoorbeeld te spelen of huiswerk te maken. 

De perfecte tafel voor jou

Ben je op zoek naar een eettafel, dan moet die aan bepaalde eisen voldoen. Je wilt er gezellig aan kunnen zitten met je familie, vrienden en visite. De eettafel is het hart van je woonkamer, waar je samen de dag kunt bespreken en lekker kunt eten. Misschien past een ronde tafel wel goed bij jou, of juist een ovale. Met een steigerhouten eettafel is gelukkig veel mogelijk. Je kunt naast je eettafel ook je koffietafel of TV-meubel van steigerhout laten maken, of een bestaand model kopen. Daarmee geef je je interieur een stijlvolle eenheid.

Steigerhout op maat

Heb je een goed idee voor jouw perfecte meubel, dan kun je terecht bij een meubelmaker. VanLonden heeft bijvoorbeeld een groot assortiment aan steigerhouten meubelen, maar kan in overleg met jou ook meubelen op maat maken. Daar hoef je zelf geen ervaren meubelontwerper voor te zijn. De adviseurs van deze meubelmaker kunnen jouw ontwerp zo voor je uittekenen. Je kiest zelf het design, de kleur en de afwerking. Daarmee maak je elk meubel dat je maar wilt helemaal naar eigen wens.