Health

TENA Lady Pants

TENA heeft met inmiddels meer dan 60 jaar ervaring op het gebied van incontinentie een constante ontwikkeling doorgemaakt. De tijden veranderen en daarmee ook de vraag van de consument. In deze tijd wordt niet langer meer alleen maar genoegen genomen met een incontinentieverband. Vrouwen willen ondanks hun incontinentie zich compleet en zelfverzekerd kunnen voelen. Het zou niet goed zijn als het zelfvertrouwen van een vrouw door incontinentie zou verlagen. Een passende oplossing voor elk moment is het antwoord wat TENA Lady daarop geeft met onder andere de TENA Lady Pants.

Het zit als gegoten
Op het moment dat u te kampen heeft met een zwaardere vorm van urineverlies en een verband niet meer toereikend is, kunt u de keuze maken voor de TENA Lady Pants. Dit is een incontinentiebroekje wat mooi nauw aansluit, net als een normale slip. Het broekje is voorzien van elastische zijkanten waardoor het zich perfect kan voegen naar uw lijf. Uiteraard is de TENA Lady Pants ook verkrijgbaar in verschillende maten. Behalve dat, kunt u ook kiezen voor diverse mogelijkheden qua absorptievermogen. Deze pants zijn ontwikkeld voor iedereen die te kampen heeft met matig tot zwaar urineverlies.

Hoog absorptievermogen
Deze broekjes zorgen ervoor dat uw urineverlies niet langer een belemmering hoeft te zijn om erop uit te gaan. U kunt weer gewoon heerlijk wandelen, gaan winkelen of sporten zonder dat u bang hoeft te zijn dat u door zult lekken. De TENA Lady Pants hebben een hoog absorptievermogen en zijn voorzien van anti-lek randjes. U hoeft zich ook geen zorgen te maken over nare geurtjes en door het hoge absorptievermogen is het dragen van deze pants zeer comfortabel. De broekjes kunt u na gebruik wegwerpen. Hiermee hoeft incontinentie hoeft langer een excuus te zijn om de leuke dingen van het leven te laten.