Fashion

De belangrijkste fashion basics om te hebben!

De belangrijkste fashion basics om te hebben!

Hoe vaak per maand sta je wel niet voor je overvolle kast te denken ‘’wat moet ik aan?’’ Hoe vaak per week? Als dit erg vaak voor komt terwijl je wel veel kleding hebt, komt dit misschien omdat je te weinig goede basics hebt. Een paar simpele kleding items en accessoires die het samenstellen van een outfit enorm vergemakkelijken. Ik geef je graag een kort overzicht van de basic die niet mogen missen in jouw kast!

De 3 basis broeken

In elke kast zouden minstens 3 broeken moeten liggen in verschillende kleuren. Tenzij je echt een hekel hebt aan bijvoorbeeld zwarte of blauwe broeken zou je altijd een goede broek in een lichte kleur, blauwe kleur en zwarte kleur moeten hebben. Het model maakt niet zoveel uit, als hij maar heel basic is. Dit kan dus een skinny zijn of een wat wijdere broek. Waar jij je het prettigst in voelt. Maar geen extra zakken, ritsjes of opstiksels. Het idee is namelijk dat je bij een basic broek íedere top kunt dragen die je maar wil. Als je dus een keer een enorm drukke of gedetailleerde top aan wil, is het handig dat je die kunt uitbalanceren met een basic broek.

De 4 basis shirts

Hetzelfde geld voor shirts. Als je een paar goede basics hebt, kun je daar elke broek of elk rokje onder dragen wat je wilt, dit staat dan altijd goed. De vier basis shirts zijn twee met korte mouwen en twee met lange mouwen. Beide in het zwart en in het wit. Of een andere zeer neutrale kleur zoals beige of grijs, als je echt niet van wit of zwart houdt.

Leren riem

De juiste broekmaat vinden is moeilijk. Daarom is het belangrijk om altijd een goede riem in je kast te hebben. Broeken worden losser als je ze veel draagt of kunnen krimpen als je hem verkeerd wast. Daarnaast functioneren Leren riemen ook heel goed als accessoire. Dus ook als je broek al perfect zit, kan een mooie riem nog veel toevoegen aan een outfit.