Beauty

Alles wat je moet weten over de producten van Ellis Faas

Verwen jezelf met een luxe skin care routine

Ellis Faas is een visagiste die heeft gewerkt met enkele van de meest geprezen modeontwerphuizen ter wereld, zoals Armani, Chanel en Yves Saint Laurent. Haar make-uplijn weerspiegelt haar uitgebreide ervaringen met kleur en textuur. Ik ben dol op haar militair geïnspireerde slanke en innovatieve pennenverpakking, die opvallend is op een ijdelheid maar echt praktisch is voor op reis. Het draaimechanisme biedt meer controle dan een gewone knijpbuis, maar ik merkte dat ik het ongeveer twee dozijn keer moest draaien om het product bij het eerste gebruik af te geven. Daarna wordt met één tot drie keer draaien net genoeg product voor elk oog afgegeven. Licht is echter om vele redenen een ander soort oogschaduw. Kom meer te weten en bekijk de stalen na de sprong!

Het assortiment is gebaseerd op pigmenten die van nature in het menselijk lichaam voorkomen, bijvoorbeeld de rode tinten van bloed of de paarse tinten van een blauwe plek. Er is voor chroom gekozen om de lijn een sexy en strakke uitstraling te geven. Ellis was altijd al gefascineerd door de bruikbaarheid van militaire goederen en voelde zich geïnspireerd om dergelijke bruikbaarheid in haar lijn te creëren. De houder lijkt op een geweer dat met kogels wordt geladen terwijl elk torpedovormig gereedschap in de eenheid wordt geplaatst. Om de bruikbaarheid te vergroten, ontwikkelde Ellis de clips voor een compactere en aanpasbare manier om met de producten te reizen. De producten van Ellis Faas zijn verkrijgbaar bij de officiële dealer Esthervanmaanen.nl.

Ellis Faas is een bekroond merk van make-upproducten gecreëerd door Ellis Faas. Ellis Faas is een modern merk, revolutionair in concept, kleuren, design en verpakking – en vooral in gebruik. Ellis Faas internationaal gelanceerd in februari 2009, is het cosmeticamerk gecreëerd door de in Nederland geboren visagist Ellis Faas. Begonnen met 27 lipsticks, is de collectie inmiddels uitgegroeid tot een volledige lijn foundations, concealers, blush, oogschaduws, mascara etc.