Vrienden

De grappigste cadeau ideeën voor een 18-jarige vriendin

Humoristische verjaardagscadeaus zijn zeker een manier om de feeststemming op gang te brengen. Ze passen vooral goed bij een 18de verjaardag. Dit is namelijk de belangrijkste omdat deze het begin van volwassenheid markeert en alles wat daarbij komt kijken. We hebben een aantal ideeën voor je verzamelt om te garanderen dat noch jij, noch de verjaardag, snel worden vergeten.

Seksspeeltjes

Als jij al achttien bent geworden, is de kans groot dat je iets wat te maken heeft met seks hebt ontvangen als cadeau. Sommige houden het onschuldig met condooms of handboeien, maar dildos en vibrators worden ook vaak gegeven. En weetje, zo raar hoeft dat helemaal niet te zijn. Het is tenslotte 2021 en plezier hebben met jezelf of een partner is normaal. Toch wil je er misschien wel over nadenken wie er allemaal op de verjaardag aanwezig zullen zijn. Zijn opa en oma langsgekomen? Wacht dan even met je cadeau…

Verjaardag spellen

Wat is er leuker dan grappige spelletjes spelen tijdens je achttiende verjaardag? Niks! Neem daarom een leuk spel mee voor de jarige-job die jullie met zijn alle kunnen spelen. Heb je bijvoorbeeld weleens gehoord van twerk pong? Je bevestigt een doosje gevuld met pingpongballen met een lint om je heupen. Vervolgens moet je door te twerken de ballen er uit zien te krijgen. Een ander idee is om een aantal abzorba ballen mee te nemen voor een potje voetbal. Dit zijn grote bubbels die je om je bovenlijf doet. Zodra je tegen jouw tegenspeler botst zal zij vallen en over het gras rollen. Hilarisch! Oh, en heeft je vriendin liefdesverdriet? Neem dan een ex-lover voodoopop mee!

Polaroid camera

Ik weet dat we in een wereld leven waar alles hightech is. Maar geloof me, gen z-ers leven soms alsof we nog in de jaren ’90 zijn – of wensen om zo te leven. Daarom is een ouderwetse camera voor hen een geweldig cadeau. Je zal de leukste en spontaanste foto’s krijgen van dit verjaardagsfeestje!