Algemeen

De meest gangbare trampoline maat in de BENELUX

Trampolines zijn verkrijgbaar in talloze maten, kleuren en uitvoeringen. Neem jij bijvoorbeeld een inground trampoline, of liever een opzetbare trampoline die je op elke ondergrond kunt opbouwen? Naast de vorm en de kleur is de afmeting erg belangrijk. In deze blog lees je alles over de meest gangbare trampoline maten die het beste passen in de gemiddelde BENELUX tuinen en waarmee jij rekening moet houden wanneer je een trampoline wilt gaan komen.

Trampoline 244 als perfecte beginners trampoline

De 244 trampoline is het perfecte beginners model. Door zijn afmeting geschikt voor vrijwel elke tuin, maar toch groot genoeg om uitgerust te zijn met alles veiligheid en gemak opties zoals een ladder, een dikke trampolinerand en een veiligheidsnet. Erg geschikt voor jonge kinderen die voor het eerst kennismaken met het springen op een trampoline. Zorg altijd voor toezicht van een volwassene wanneer de springers onder de 10 jaar oud zij n

Een trampoline 244 cm past vrijwel in elke tuin

Een trampoline 244 cm wordt gezien als meest gangbare model trampoline dat vrijwel in elke type en afmeting tuin past. Een 244 cm trampoline valt in de 8 Feet categorie en past goed in kleine tot middelgrote tuinen. Een kleine tuin gaat tot 30m2 en een middelgrote tuin tot 60m2. Houdt wel altijd rekening met een vrije valzone van 50 cm rondom de trampoline. Veranker ook altijd de poten van jouw trampoline met speciale ankers, of simpelweg met een tentharing. Zo weet je zeker dat de trampoline op zijn plek blijft staan.

Complete trampoline 244 met ladder, trampolinerand en ladder

Hoe completer, hoe beter. Een trampoline aanschaffen kan opzicht al een prijzige uitgave zijn. Je wilt dan ook een zo compleet mogelijke set, zodat je achteraf geen verrassingen meer krijgt. Een complete trampoline set bestaat in onze ogen uit: Het frame met poten, een springmat, veren set, trampolinerand, veiligheidsnet met palen en een opstapladder. De meest luxe set hebben zelfs grondankers waarmee je jouw trampoline vastnagelt aan de grond.