Fashion

Je eigen sieradenwinkel beginnen

Veel vrouwen dromen ervan om hun eigen sieradenwinkel te beginnen. Hoe heerlijk is het om mensen blij te maken met je eigen gemaakte sieraden en accessoires? Sieraden zijn altijd een leuk cadeau en je kunt er niet genoeg van hebben! Lijkt het jou ook waanzinnig om je eigen business te starten in de sieradenbranche? Lees dan snel verder.

Als je zelf sieraden gaat maken heb je allereerst inspiratie nodig. Wat inspireert jou om creatief aan de slag te gaan? Wat vind je mooi? Waar word je blij van? Laat je je graag inspireren door vrienden en familie? Mensen op straat? Of browse je graag door Instagram en Pinterest? Zoek wat jij nodig hebt om inspiratie te krijgen voor je collectie.

Als je eenmaal een beeld hebt wat je wilt maken is het tijd om te shoppen! Dit kan natuurlijk in een fysieke winkel, maar bij een online sieraden groothandel heb je nog meer keuze. Het kan soms lastig zijn om een goede leverancier te vinden. Belangrijke pijlers hierbij zijn assortiment, prijs, kwaliteit en ervaring. Een groothandel die al jarenlang marktleider is zal dat niet voor niets zijn. Kijk daarom eens naar een sieraden groothandel als Betaalbarekralen.

Kijk of je eerst een kleine hoeveelheid kunt bestellen, zodat je weet of de items aan je verwachtingen voldoen. Zo kun je eerst een test-sieraad maken en dit een poosje dragen om te kijken of het bevalt. Je vrienden en familie zullen het vast ook niet erg vinden om je nieuwe collectie te testen en zo zie je meteen wat het effect is op verschillende huidtypes.

Als het je bevalt kun je groter inkopen om je aller eerste echte collectie te maken. Zorg dat je sieraden goed stevig zijn en kijk eventueel DIY tutorials om bepaalde technieken beter onder de knie te krijgen.

Om laagdrempelig te starten met de verkoop van je collectie kun je beginnen op Facebook of Instagram. Daarna zou je kunnen uitbreiden met een webshop/winkeltje of je sieraden verkopen bij een kapper of kledingzaak. Ik hoop dat je veel mensen blij gaat maken met je eigen creaties. Veel succes en bovenal; veel plezier!