Lifestyle Nieuwtjes

Ontdek het bijzondere aan een exclusieve fotokunst collectie

Ben je wel toe aan een opfrisser in je interieur? Bekijk dan eens de mogelijkheden van een plexiglas schilderij. Een schilderij van plexiglas geeft je huis direct een verrassend, luxe uitstraling. En afhankelijk van het licht dat op het schilderij schijnt, zie je steeds meer diepgang in het schilderij verschijnen. Een schilderij van plexiglas is duurzaam en kan goed tegen zonlicht en zelfs water. Hierdoor is een plexiglas schilderij geschikt voor zowel binnen als buiten. Door de diepgang in het schilderij, de prachtige kleuren en de fijnste details weet je zeker dat je een echte eyecatcher aan de muur hebt hangen. En het mooie is, een plexiglas schilderij is beschikbaar in alle soorten, maten en designs zodat er altijd een plexiglas schilderij is dat boven jouw bank of kleine hoekje past.

Hoe wordt een plexiglas schilderij gemaakt?


Een plexiglas schilderij is geen gewoon schilderij. Het is een foto of afbeelding met de uitstraling van een kunstwerk. De gewenste afbeelding of foto wordt op een dunne plaat geprint van een aantal millimeters dik. De achterzijde van het plexiglas wordt volledig zwart of volledig wit gemaakt waardoor diepgang in het schilderij ontstaat. Ook komen de kleuren goed naar voren waardoor je zelfs de kleinste details kan waarnemen. En wist je dat je zelfs je eigen foto op plexiglas kan laten afdrukken? Je foto komt dan nog beter tot zijn recht. Geef je interieur dus een echte upgrade met een eyecatcher in de vorm van een plexiglas schilderij. De vorm van het schilderij kan je zelf kiezen, zodat je kan spelen met verschillende afmetingen en vormen. 

De sfeer van een plexiglas schilderij


Een plexiglas schilderij kan erg sfeerbepalend zijn. Het is dan ook belangrijk dat je vooraf goed nadenkt over de sfeer die je wilt uitstralen. Een schilderij van plexiglas geeft je interieur direct een moderne uitstraling. Wil je liever een klassieke uitstraling? Kies dan voor een klassieke afbeelding, zoals een natuurlandschap, die je combineert met diverse accessoires. Door verschillende schilderijen te combineren of door een grote eyecatcher aan de muur te hangen creëer jij de sfeer die je graag wilt hebben. Kies je mooiste foto en laat deze op plexiglas printen of kies een van de mooiste standaard afbeeldingen. Met een plexiglas schilderij kan je veel kanten op. Hang een prachtig schilderij in de slaapkamer of in de woonkamer en geef je volledige interieur één upgrade. Speelt met verschillende lichtinvallen en laat je schilderij er elke dag anders uitzien. Wie wil dat nu niet?

Een mooie upgrade


Een plexiglas schilderij is dus een mooie upgrade voor je interieur. De afbeeldingen zijn eindeloos. Met de mooiste kleuren en de meest prachtige details weet je zeker dag je een echte eyecatcher in huis haalt. Kies zelf een mooie afbeelding of kies iets uit van een beroemde fotograaf, laat je foto op plexiglas printen en speel met de diverse vormen en maten. Doordat een plexiglas schilderij in vele vormen, soorten en maten beschikbaar is weet je zeker dat er ook voor jouw interieur een prachtig kunstwerk te vinden is.